Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Moh 2010

emo333

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam ma problem włączam grę a tam mi wyskakuje takie coś(screen w załączniku). Potem wyskakuje mi ze niema płyty w napędzie chociaż jest włożona. Może brakuje jakiś sterowników lub odinstalować i zainstalować jeszcze raz. A co do sterowników mam Viste i nie wiem jak zobaczyć jaką mam kartę graficzną. Wchodzę we właściwości i nic tylko procesor Intel® Core i5 CPUpost-281017-0-72770900-1293037445_thumb.jpg

http://img218.imageshack.us/img218/3748/vistaap.jpg

Opublikowano

Procesor może być za słaby, bo to nie jest wina karty graficznej.

Spróbuj zainstalować na innym dysku, uruchomić ze zgodnością administratora + Windows XP.

Opublikowano

Może mógł bym to zrobić lecz mógł byś mi to wytłumaczyć krok po kroku. Bo ja nie umiem obsługiwać się biegle po komputerze. Mógł byś mi powiedzieć jak zrobić drugi dysk bo mam tylko jeden ;/

Moim zdaniem to nowy komp dokłądnie będzie mieć rok wkońcu też i5 koleś z media markt zaświadczał że wszytskie gierki będą śmigać tylko trzeba coś dokupować ale zapomniałem co ;/

Opublikowano

Może mógł bym to zrobić lecz mógł byś mi to wytłumaczyć krok po kroku. Bo ja nie umiem obsługiwać się biegle po komputerze. Mógł byś mi powiedzieć jak zrobić drugi dysk bo mam tylko jeden ;/Moim zdaniem to nowy komp dokłądnie będzie mieć rok wkońcu też i5 koleś z media markt zaświadczał że wszytskie gierki będą śmigać tylko trzeba coś dokupować ale zapomniałem co ;/

Będziesz musiał sformatować cały dysk i podzielić go na partycje.

Masz dysk C > Klinknij na niego ppm (prawy przycisk myszy) i formatuj.

Potem dalej sam się skapniesz.

Norton Partition Magic - Program którym możesz się posłużyć > nie usuwa danych > całego dysku itp.

Tworzy poszczególne partycje.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...